OVER CINE SUPPORT

Bij Cine Support vinden wij het belangrijk dat wij jou als filmmaker supporten. Cinesupport.nl is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Wij delen graag onze jarenlange ervaring. Dat doen wij door middel van het zorgvuldig geselecteerde assortiment, onze service, passie en kennis op het gebied van film en video.

WIJ ZIJN GESTART IN 2019

Cine Support is een jong bedrijf wat is opgericht in juli 2019. Ondanks onze korte bestaan, hebben wij in een jaar tijd onze plek weten te veroveren en weten zowel de professionals ons al ruim te vinden.

WAAROM CINESUPPORT.NL?

Cine Support is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Als professionals in de Nederlandse film wereld ondervonden wij dat door de enorme groei van video content en het filmen op zich, steeds meer (online) retailers specialistische merken en producten gingen verkopen. Filmen is een op zich zelf staand vak en is niet te vergelijken met fotografie, ook al zijn er veel raak vlakken. De meeste retailers hebben hun sporen verdiend op het gebied van fotografie en richten zich op de consument en niet zo zeer op de professionele filmmaker. De film- en video markt blijft maar groeien, daardoor ontwikkeld de techniek zich ook in razendsnel tempo. De gangbare en bekende merken zijn bij veel retailers verkrijgbaar, maar voor nieuwe trends en ontwikkelingen ben je vaak verplicht om buiten Nederland jouw bestelling te doen. Daardoor ben je als professional genoodzaakt een product te importeren (zodra het besteld wordt buiten de EU). En wat voor procedure moet je ondergaan als jouw product een defect heeft, of voor reparatie naar de fabrikant gestuurd moet worden? Wij brengen daar verandering in!

Vakkundige kennis en advies

Wij delen graag onze kennis van de techniek. Daarnaast adviseren wij jou graag over welke producten jij nodig hebt en wij maken zelfs pakketten op maat met een aantrekkelijk voorstel. Onze helpdesk staat tijdens openingstijden voor je klaar voor een persoonlijk advies. Je kunt onze helpdesk telefonisch bereiken, maar ook via mail, WhatsApp of chat.

ALTIJD SERVICE

Cine Support zorgt ervoor om haar prijzen scherp te houden. Daarnaast bieden wij gratis verzending vanaf € 99,-, garantie van 2 tot 5 jaar op alle producten, 14 dagen bedenktijd en een express levering van 1 tot 3 werkdagen. Onze leveranciers beschikken over een eigen service center en technische afdeling. Hierdoor blijft jouw product vaak binnen Nederland voor reparatie. Voor een aantal merken hebben wij een service center buiten Nederland. Moet jouw product verzonden worden voor reparatie of service, dan is dit voor jou altijd kosteloos.

Translate »

×