excl. btwincl. btw
  • +31(0)85 1309117
  • Ma. t/m Vrij: 8:30 - 18:00
Onze vermelding op sys.keurmerk.info
Z CAM E2-M4

Nu verkrijgbaar in de Nederland! Het nieuwste model van Z CAM. De huidige E2 in het jasje van de “flagship series”.

BEST

SELLERS

Wil jij een persoonlijk Z CAM pakket?

Als officiële dealer van Z CAM krijgen wij vaak de vraag om "ready to shoot" pakketten samen te stellen. Of het nu gaat om een pakket met de Z CAM E2, E2-M4, S6 of F6, wij gaan aan de slag voor jou! Wil jij dat ook? Stuur dan jouw wensen lijst naar onze helpdesk. 

Wie zijn wij?

Bij Cine Support vinden wij het belangrijk dat wij jou als filmmaker supporten. Cinesupport.nl is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Wij delen graag onze jarenlange ervaring. Dat doen wij door middel van het zorgvuldig geselecteerde assortiment, onze service, passie en kennis op het gebied van film en video.

 

Dé pro cine gear specialist van de Benelux wordt je niet zomaar. Daar gaat veel tijd en werk in zitten. Een zorgvuldig geselecteerd assortiment, innovatie en focus op service, zijn belangrijke punten waar wij als professionals in de film en video wereld waarde aan hechten. Cine Support is een jong bedrijf wat opgericht is in juli 2019. Het begon allemaal met de zoektocht naar een nieuwe betaalbare cinema camera. In deze zoektocht kwamen wij in contact met het merk Z CAM. De CEO, Kinson Loo, vroeg ons om te onderzoeken wat de groei mogelijkheden waren voor het merk in Nederland en België. In een zeer korte tijd kwamen wij tot de conclusie dat wij het merk Z CAM wel wilden vertegenwoordigen in de Benelux. Vanaf dat moment is Cine Support ontstaan en om Z Cam heen ontwikkeld. Binnen een aantal maanden is Cine Support uitgegroeid tot een online “one-stop” shop, wat heeft geresulteerd dat Cine Support de officiële Z CAM dealer voor de Benelux is. Lees Meer

Wij bieden express levering. De meeste producten zullen binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd worden.

Wij verzenden jouw bestelling gratis bij een besteding vanaf € 99,-

Als professionals uit de film- en video industrie, vinden wij persoonlijk advies erg belangrijk. Wij delen dan ook graag onze passie en  jarenlange ervaring.

Wij bieden een zorgvuldig gesorteerd assortiment aan. Wij vinden het daarbij belangrijk dat wij over voldoende kennis beschikken van onze producten, om zo jouw vraag te kunnen beantwoorden.

Wij steken veel energie om een zorgvuldig gesorteerd assortiment te behouden. Ongeacht het budget, wij bieden een oplossing.

Als online specialist bieden wij de mogelijkheid om jouw aankoop binnen 14 dagen retour te sturen, zonder reden van opgave.

Wij bieden een uitgebreid betaalsysteem om jouw bestelling veilig te betalen.

Aanbevolen

Categorieën

V-Lok Accu's

Wireless Transmitters

Lens Filters

Camera Cages

Handles & Grips

Translate »
Door top drukte bij de pakketdiensten i.v.m. COVID-19, is het mogelijk dat de geschatte levertijd van jouw bestelling kan afwijken.